بهترین جایگزین وال پست چیست؟

بهترین جایگزین وال پست چیست؟

دیوارهای غیر سازه ای به دلیل عدم تحمل بار به صورت مستقل، حتما نیاز به استفاده از روش های مهار لرزه ای دارند. استفاده از وال پست برای دیوارهای غیر سازه ای نقش مهمی را در جلوگیری از خطر ایفا می کند. می توانید برای افزایش مقاومت دیوار در برابر زلزله و بارهای جانبی، وال پست قدیمی و سنتی را اجرا کنید؛ اما در حال حاضر روش های جدیدی همچون وال مش جایگزین وال پست سنتی شده اند که ضمن داشتن مزایای متنوع، می توانند نیازهای ساختمان را برای مهار لرزه ای به بهترین شکل ممکن برطرف کنند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد جایگزین وال پست در ساختمان، در ادامه مقاله همراه ما باشید.

الزام بر مهار دیوارهای غیرسازه ای / پیامدهای زلزله را جدی بگیریم!

دیوارهای غیر سازه ای به دلیل ساختار خاصی که دارند ممکن است دچار مشکلات جدی در اثر زلزله شوند. به طوری که حتی با وجود مقاومت اسکلت ساختمان در برابر زلزله و عدم آسیب آن ها، این دیوارهای غیر سازه ای هستند که در هنگام زلزله فرو می ریزند و خطرات جدی را به همراه دارند. مهار دیوارهای غیر سازه ای می تواند پیامدهای ناشی از زلزله را به حداقل برساند. این موضوع را مردم کرمانشاه در زلزله اخیر با پوست و خون خود درک کردند و متوجه شدند که تخریب یک دیوار غیر سازه ای، حتی با وجود استحکام اسکلت اصلی ساختمان چه بلایی سر جان و مال مردم می آورد. از بعد از زلزله کرمانشاه نیز قوانین مربوط به اجرای وال پست دچار تغییرات جدی شد و همین موضوع نیاز به استفاده از سیستم وال پست به صورت ایمن را چندین برابر افزایش می دهد.

فرو ریختن سازه مهار نشده با وال پست
خرابی جبران ناپذیر سازه غیر باربر ساختمان که مهار نشده

اجرای وال پست / عاملی که از آثار مخرب زمین لرزه می‌کاهد!

اجرای وال پست در ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری می تواند از آثار مخرب زمین لرزه کاهش دهد. این سیستم به دلیل تاثیر بسیار زیادی که روی ایمنی ساختمان ها دارد، به راحتی در برابر زلزله مقاومت خوبی از خود نشان می دهد و اجازه نمی دهد تا اثر زلزله شاهد تخریب، آسیب و مشکلات جدی باشیم. اجرای وال پست در حال حاضر نه تنها یک مزیت برای ساختمان ها محسوب می شود، بلکه مطابق با قوانین مربوطه به یک الزام نیز تبدیل شده است. به طوری که در تمامی آیین نامه ها به مهندسین توصیه شده که اجرای وال پست را جدی بگیرند تا از آثار مخرب زمین لرزه کاهش دهند.

چرا از جایگزین برای وال پست سنتی استفاده کنیم؟

جایگزین وال پست چندین سال است که پا به عرصه مهار لرزه ای ساختمان ها گذاشته است. در گذشته وال پست های سنتی با فلزات و مصالح خاصی اجرا می شدند که ضمن افزایش بار ساختمان، ممکن بود خود خطرات زیادی را در هنگام زلزله به همراه داشته باشند. اجرای وال پست های قدیمی در ساختمان ها نیاز به مصالح فلزی مانند وادار و میلگرد بستر داشت که نه تنها خرید آن ها بسیار پر هزینه است، بلکه اجرای آن ها نیز می تواند بسیار زمان بر باشد و تخصص زیادی را بطلبد. از طرفی روش های قدیمی برای اجرای وال پست که باعث محدودیت در حرکت دیوار می شد، منسوخ شده اند و باید با پیچیدگی های بیشتری وال پست سنتی را در ساختمان ها اجرا کرد. استفاده از جایگزین وال پست می تواند نیاز ساختمان ها را به اجرای این سیستم به حداقل برساند و در عین حال کارفرمایان ساختمانی بتوانند از مزایای جایگزین وال پست سنتی یعنی وال مش به بهترین شکل ممکن بهره مند شوند.

وال پست ساختمان
مهار سازی ساختمان به روش وال پست

چرا روش نوین وال مش جایگزین بهتری برای وال پست های سنتی است؟

وال پست های سنتی مانند هر روش دیگری که دارای کم کاستی و معایبی است، به مرور زمان منسوخ شده و روش های جدید که برتری های بیشتری دارند جایگزین آن ها خواهند شد. سیستم وال پست سنتی با مصالح فلزی و فولادی و با اکیپ های متخصصی اجرا می شد. این سیستم با صرف هزینه زیاد و اعمال وزن بالا به ساختمان قابل اجرا است و یک خرابی و خطا در آن، می تواند خسارات جدی و زیادی را به کارفرما تحمیل کند. تمامی معایب وال پست باعث شده اند تا جایگزین وال پست سنتی یعنی وال مش بتواند نیازهای ساختمان را برطرف کند و انتخاب بهتری برای مهندسین و کارفرمایان باشد.

پیچیدگی طراحی و اجزای وال پست نسبت به وال مش

یکی از معایب و دلایل جایگزین شدن وال مش با وال پست سنتی، پیچیدگی طراحی و اجرای وال پست نسبت به وال مش است. برای اجرای وال پست حتما باید در حین دیوارچینی اقدام کرد. هر گونه خطایی می تواند عدم تایید وال پست را به همراه داشته باشد. حتما باید نیروهای متخصص و باتجربه برای اجرای وال پست سنتی و فلزی در ساختمان حضور داشته باشند. این موضوع خود می تواند باعث افزایش هزینه اجرای وال پست نیز شود.

افزایش بار وارده به ساختمان و خسارات جدی

به دلیل استفاده از مصالح فلزی و فولادی در وال پست، بار وارده به ساختمان در این سیستم چندین برابر افزایش پیدا می کند. این موضوع می تواند باعث بروز مشکلات دیگر و نیاز به تغییر محاسبات داشته باشد. از طرفی به دلیل حساسیت اجرای وال پست در ساختمان، هر گونه خرابی در سیستم وال پست می تواند خسارات جدی و چندین برابری را به همراه داشته باشد.

صرف زمان زیاد اجرا

زمان اجرای وال پست بسیار زیاد است. باید حتما در حین دیوارچینی، میلگرد بستر در میان رج های دیوار قرار بگیرد و مطابق با اصول و قوانین خاصی به ستون متصل شود. همچنین لازم است که در میان دیوار وادار قائم و افقی مطابق با شرایطی استفاده شود. در صورت نیاز، لازم است که از ناودانی ها نیز استفاده شود که اجرای آن ها نیز دقت و زمان زیادی را می طلبد. در هر صورت جایگزین وال پست با سرعت بیشتری قابل اجرا است و همین موضوع باعث جایگزین شدن وال پست قدیمی شده است.

هزینه بالای مصالح وال پست

یکی از معایب وال پست در ساختمان ها، هزینه بالای اجرای آن ها است. مصالحی که برای اجرای وال پست مورد استفاده قرار می گیرند، فلزی هستند. طبیعتا قیمت خرید مصالح فلزی نسبت به سایر مصالح موجود در بازار بیشتر بوده و همین موضوع باعث افزایش هزینه اجرای وال پست می شود. این در حالی است که جایگزین وال پست بدون نیاز به مصالح فلزی قابل اجرا است و هزینه آن چندین برابر کاهش پیدا می کند.

عدم ایجاد یکپارچگی در دیوار و احتمال بروز ترک خوردگی

بسیاری از خرابی ها و خسارات بزرگ ساختمان ها از ترک خوردگی سازه شروع می شود. دلیل این موضوع هم عدم یکپارچگی وال پست در ساختمان ها است. اما در جایگزین وال پست، یعنی وال مش مقاوم سازی با کمک توری فایبرگلاس و به صورت دستی انجام می شود. از این رو احتمال ترک خوردگی سازه با جایگزین وال پست بسیار محدود است.

دیوار مهار شده با روش وال پست مش
مقاوم سازی دیوار غیر باربر با روش وال مش

چرا هنوز در پروژه‌های بزرگ، وال مش نتوانسته به طور کامل جایگزین وال پست شود؟

زمانی که روش های جدید برای ساختمان سازی ابداع می شوند، کم کم روش های قدیمی منسوخ می شوند. چرا که این روش ها می توانند مزایا و نقاط برتری بیشتری نسبت به روش های قدیمی داشته باشند. با وجود اینکه وال مش را می توان به عنوان بهترین جایگزین وال پست شناخت، اما هنوز هم وال پست های فلزی نتوانسته اند کارآمدی خودشان را از دست بدهند. چرا که وال پست های فلزی همچنان برای پروژه های عظیم و بزرگ ساختمان سازی جایگاه خود را حفظ کرده اند و مورد استفاده قرار می گیرند.

در واقع جایگزین وال پست سنتی، یعنی وال مش، هنوز نتوانسته برای پروژه های عظیم ساختمان سازی عملکرد خوبی از خود نشان دهد یا حتی اگر هم بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد، مهندسان دید خوبی را به آن ندارند. دلیل این موضوع هم ابهامات آیین نامه ای است که هنوز برای روش وال مش وجود دارند. البته اینکه هنوز روش وال مش برای پروژه های بزرگ استفاده نمی شود، تا حد زیادی طبیعی است؛ چرا که این روش کاملا جدید بوده و برای اینکه بتواند اعتماد را جلب کند نیاز به زمان بیشتری دارد. با این وجود در سال 1401 نشریه 714 برای رفع یک سری ابهامات وال مش روی کار آمد و توانست وال مش را جایگزین وال پست سنتی کند. در آینده ای نه چندان دور، وال مش می تواند برای ساختمان های بزرگ نیز جایگزین وال پست شود.

وال مش جایگزین وال پست در پروژه مسکن ملی

استارت پروژه مسکن ملی در سال 1400 خورد. پروژه های مسکن ملی با هدف تامین نیازهای قشر ضعیف جامعه به خانه و مسکن ساخته می شوند و طبق وعده دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران، باید 4 میلیون خانه حداکثر تا سال 1404 به مردم ارائه شود. اگرچه مسکن مهر که یکی از پروژه های قدیمی با همین هدف بود نتوانست نیازهای امنیتی ساختمان ها را برطرف کند. این موضوع هم در زلزله کرمانشاه در خانه های مسکن مهر به وفور دیده شد، اما در بعضی از پروژه های جدید مسکن ملی از وال مش به عنوان بهترین جایگزین وال پست استفاده می شود. همین موضوع باعث کاهش چند درصدی هزینه های مهار لرزه ای ساختمان ها در این پروژه ها شده است. در حالی که مقاومت مورد نیاز با وجود اجرای وال مش چندین برابر افزایش پیدا خواهد کرد.

5 مزیت شگفت‌انگیز که با استفاده از وال مش دریافت می‌کنید!

مسلما روش های جدیدی که در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند، زمانی می توانند بهترین عملکرد را داشته باشند که به درستی و مطابق با قوانین اجرایی مورد استفاده قرار گیرند. وال مش به عنوان بهترین جایگزین وال پست توانسته مزایای زیادی را از آن خود کند. همین مزیت ها هستند که باعث برتری وال مش و محبوبیت آن در میان ساختمان سازها شده اند. برای آشنایی با 5 مزیت شگفت انگیز وال مش این مقاله را بخوانید.

سبک و تعداد کم قطعات وال مش

یکی از مهم ترین مزایای وال مش به عنوان جایگزین وال پست سنتی، سبک بودن آن است. این نوع سیستم با تعداد قطعات کم اجرا می شود. به همین خاطر در هنگام بروز حادثه این قطعات آسیب نمی برند و دچار تخریب نخواهند شد. از مقاوم ترین قطعات و متریال ها برای مقاوم کردن سازه و دیوارهای غیر سازه ای استفاده می شود. بنابراین، ضمن اینکه با روش وال مش، وزن زیادی به ساختمان اعمال نمی شود؛ می توان شاهد مقاومت بیشتر ساختمان ها نیز بود.

مانعی برای ترک خوردگی دیوار

بسیاری از خرابی ها و خسارات بزرگ ساختمان ها به دلیل خوردگی سازه اتفاق می افتد. حذف وال پست می تواند مانعی برای ترک خوردگی دیوار باشد. برخلاف وال پست که نمی تواند موجب یکپارچه شدن سازه شود، وال مش می تواند برای مقاوم سازی ساختمان به صورت یکپارچه با توری ها استفاده شود. از این رو احتمال ترک خوردگی دیوار در صورت اجرای وال مش به حداقل می رسد.

الیاف شیشه ای جایگزین وادارها در اجرای وال مش

یکی از دلایل مهمی که باعث شده وال مش جایگزین وال پست فلزی شود، حذف وادار و میلگرد بستر برای اجرا است. در وال پست فلزی نیاز به اجرای میلگردهای فلزی، وادارهای عمودی و افقی بود؛ اما در وال مش این قطعات حذف می شوند و مصالح جدیدی به نام توری فایبرگلاس، چسب اپوکسی، پلاستر و … برای نصب مورد استفاده قرار می گیرند. نصب و اجرای هیچ یک از این متریال ها مانند قطعات وال پست فلزی پیچیده و دشوار نیستند. همچنین، اجرای وال مش نیازی به نیروی متخصص و ویژه ندارد. این در حالی است که اجرای وال پست همیشه پیچیده بوده و فقط افراد متخصص از پس انجام آن بر خواهند آمد.

اجرا سریع با هزینه مقرون به صرفه

دلیل اینکه وال مش بهترین جایگزین وال پست سنتی شده است، اجرای سریع با هزینه مقرون به صرفه است. قیمت وال مش نسبت به وال پست فلزی در ساختمان بسیار ارزان تر است و اجرای آن نیز سریع تر انجام خواهد شد. در روش وال پست از میلگردها و وادارهای فلزی استفاده می شود که قیمت خرید آن ها بسیار بالا است. از این رو اجرای وال پست هزینه زیادی را روی دست پروژه ها خواهد گذاشت. در حالی که قیمت خرید وال مش بسیار ارزان تر و مقرون به صرفه تر است. عدم پیچیدگی خاص نصب وال مش باعث شده تا زمان اجرای آن به حداقل برسد. این مورد از بهم خوردن زمان بندی اتمام پروژه و خسارات ناشی از آن جلوگیری می کند.

کاستن نیروی اضافی ناشی از وزن وارد شده به ساختمان

قطعات وال مش شامل توری فایبرگلاس و پلاستر هستند که وزن مجموع آن ها چندین برابر کمتر از میلگردها و وادارهای فلزی اجرا شده در وال پست فلزی ساختمان هستند. اضافه شدن نیرو و وزن به بار اصلی ساختمان در هنگام حادثه باعث ایجاد خسارت زیادی خواهد شد. ولی چون در وال مش به عنوان جایگزین وال پست سنتی، هیچ نیرو اضافه و بار سنگینی به ساختمان وارد نمی شود، می توان با ایمنی بیشتر و جلوگیری از سنگین شدن بار اصلی ساختمان از وال مش استفاده کرد.

چرا در ساختمان های قدیمی و بدون وال پست نمی توان از وال پست سنتی استفاده نمود؟

در ساختمان های قدیمی به دلیل عدم وجود ضوابط و در بسیاری از ساختمان های جدید به دلیل سهل انگاری و عدم جدی گرفتن ضوابط موجود، شاهد اجرای وال پست فلزی نیستیم. دلیل بسیاری از صاحبان پروژه های ساختمانی برای عدم اجرای وال پست این است که این سیستم معایب زیادی دارد و اجرای آن می تواند مشکلات خاصی را به همراه داشته باشد. به طور مثال، نیاز به استفاده از مصالح فلزی، نیاز به نیروهای متخصص برای اجرای وال پست فلزی، گران بودن مصالح وال پست فلزی و هزینه بالای اجرای آن از جمله مواردی اند که باعث عدم اجرای وال پست فلزی در ساختمان ها می شوند.

به دلیل اینکه اجرای وادار قائم و افقی و میلگرد بستر مطابق با قوانین اجرایی، برای اجرای وال پست سنتی ضروری است؛ ساختمان های قدیمی و بدون وال پست نمی توانند با وال پست سنتی مهار شوند. مگر اینکه دیوارها به طور کامل تخریب و سپس وادارها و میلگردهای بستر مطابق با قوانین در دیوار اجرا شوند. این در حالی است که وال مش به عنوان جایگزین وال پست سنتی می تواند برای ساختمان های ساخته شده نیز مورد استفاده قرار گیرد.

 

بدون نیاز به نیروی متخصص و ماهر وال مش را اجرا کنید!

یکی از دلایل مهمی که باعث شده وال مش، جایگزین وال پست سنتی شود؛ مراحل اجرای ساده آن است. به طوری که نیروهای نیمه متخصص آشنا با نحوه اجرای پلاستر با یک نقشه ساده و راهنمایی کلی مهندس می توانند این سیستم را به صورت ایمن در دیوارها به اجرا در آورند. در 5 مرحله ساده می توان وال مش را در ساختمان ها اجرا کرد.

مرحله 1) دیوارچینی پیرامونی و داخلی در ساختمان

ابتدا دیوارچینی پیرامونی و داخلی ساختمان با بلوک هبلکس، آجر و هر مصالح دیگری انجام می شود.

مرحله 2) اجرای یک لایه پلاستر بر روی دیوار

در مرحله بعدی، یک لایه پلاستر روی دیوار اجرا می گردد تا بتوان توری فایبرگلاس را روی آن اجرا کرد. پلاستر می تواند سیمانی یا گچی باشد.

مرحله 3) نصب مش و توری فایبرگلاس بر روی دیوار مطابق نقشه های مصوب وال مش

مش و توری فایبرگلاس روی دیوار مطابق با نقشه های مصوب وال مش و در ناحیه ای که پلاستر زده شده است، قرار می گیرد.

مرحله 4) نصب پروفیل نبشی و ناودانی بر روی دیوار سقف با چسب اپوکسی

پروفیل نبشی و ناودانی برای دیوار سقف و مهار لبه های دیگر با چسب اپوکسی چسبانده می شود.

مرحله 5) اجرای یک لایه پلاستر بر روی مش فایبرگلاس و نبش

لایه نهایی پلاستر سیمانی و گچی روی مش فایبرگلاس و نبشی ها و ناودانی ها اجرا خواهد شد.

روش وال مش
وال پست مش

کلام پایانی

وال پست سنتی به دلیل معایب زیادی که دارد، منسوخ شده و در حال حاضر جایگزین وال پست یعنی وال مش در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. وال مش نسل جدیدی از سیستم های نوین برای ساختمان سازی و مهار لرزه ای دیوارها است که با مصالح سبک و ارزان قیمت اجرا می گردد. در صورت نیاز به اجرای وال مش باید حتما از شرکت های باتجربه که روی قوانین اجرایی این سیستم مسلط هستند، کمک بگیرید. چرا که همچنان با وجود مزایای وال مش، شاهد خطاهای اجرایی زیادی توسط افراد بی تجربه هستیم. اما شرکت های متخصص و باتجربه ضمن فراهم آوردن مصالح مورد نیاز سیستم وال مش، امکان اجرای آن را مطابق با نیاز ساختمان به بهترین شکل فراهم می کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

سئوالات متداول

در زمان های گذشته در وال پست از فلزات و مصالح خاص استفاده می شد که اولا باعث افزایش وزن ساختمان می شد دوما قیمت گران و اجرای سخت و پیچیده ای داشت و احتیاج به نیروی متخصص داشت سوما اجرای وال پست باعث محدودیت حرکات دیوار میشد که این موضوع هم باعثه پیچیدگی آن می شد که وال مش با حل این مشکلات توانست به عنوان جایگزین مناسبی برای این روش شناخته شود.

وال پست باید در حین دیوار چینی اجرا شود و به علت اینکه هر گونه خطایی می تواند عدم تایید وال پست را به همراه داشته باشد در طول این مدت نیرو متخصص و با تجربه باید در پروژه ساختمانی حضور داشته باشند که باعث افزایش هزینه پروژه می شود اما وال مش پس از فرایند دیوار چینی اجرا می شود.

بسیاری از خرابی ها و خسارات بزرگ ساختمان ها از ترک خوردگی سازه شروع می شود. دلیل این موضوع هم عدم یکپارچگی وال پست در ساختمان ها است. اما در وال مش مقاوم سازی با کمک توری فایبرگلاس و به صورت دستی انجام می شود. از این رو احتمال ترک خوردگی سازه با جایگزین وال پست بسیار محدود است.

در واقع وال مش، هنوز نتوانسته برای پروژه های عظیم ساختمان سازی عملکرد خوبی از خود نشان دهد یا حتی اگر هم بتواند بهترین عملکرد را داشته باشد، مهندسان دید خوبی را به آن ندارند. دلیل این موضوع هم ابهامات آیین نامه ای است که هنوز برای روش وال مش وجود دارند.

سبک و تعداد کم قطعات وال مش ، مانعی برای ترک خوردگی دیوار ، الیاف شیشه ای جایگزین وادارها در اجرای وال مش ، اجرا سریع با هزینه مقرون به صرفه ، کاستن نیروی اضافی ناشی از وزن وارد شده به ساختمان.

بله ، اما به دلیل اینکه در روش وال پست نیاز به اجرای میلگرد بستر و وادار قائم و افقی هست و نصب این اجزا باید در حین دیوار چینی انجام شود پس یا باید سازه را تخریب کرد یا باید از روش جایگزین وال پست یا همان وال مش استفاده کرد.

مقالات مرتبط

...

ضوابط اجرایی و نکات مهم وال مش در آیین نامه 2800

1403/06/27

مقدمه امروزه بخش مهمی از مجموعه ضوابط ساخت و ساز، مهار لرزه ای عناصر غیر باربر ساختمان، مانند دیوارها را مورد تمرکز قرار داده اند؛ چرا که برخلاف تصور عموم، مقاومت یک بنا تنها با اجرای سازه مقاوم تامین نمی شود و به استاندارد بودن اجرای عناصر غیر باربر نیز وابسته است. اجرای این عناصر… بیشتر بدانید ضوابط اجرایی و نکات مهم وال مش در آیین نامه 2800

...

صفر تا صد تاییدیه وال مش

1403/03/17

تاییدیه وال مش می بایست توسط مهندسین ناظر و بر اساس قوانین و دستورالعمل های مندرج در آیین نامه ها و نشریات اجرایی صورت گیرد که این قوانین توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان تدوین و تصویب می شوند. پس می توان گفت که تأییدیه وال مش دلیل محکمی بر اجرای صحیح و اصولی آن در… بیشتر بدانید صفر تا صد تاییدیه وال مش

...

پیوست 6 آیین نامه 2800 ویرایش چهارم

1402/08/07

پس از زمین‌ لرزه سرپل ذهاب کرمانشاه در سال ١٣٩۷ به قدرت ۶.۴ ریشتر ، وزیر محترم راه و شهرسازی با هدف کاهش تعداد تلفات و خسارات وارده به ساختمان پیوست 6 استاندارد 2800 را تحت عنوان ( طراحی لرزه ای و اجزای غیر سازه ای معماری ) را مصوب و در نهایت در تاریخ 5… بیشتر بدانید پیوست 6 آیین نامه 2800 ویرایش چهارم


پرسش و پاسخ

4 نظر

  1. 1403/06/18 مریم پاسخ

    خسته نباشید وال مش چه قیمت هست؟

    1. 1403/06/19 کارشناس وال مش ایران پاسخ

      سلام و درود
      قیمت وال مش به مصالح مصرفی در آن بستگی دارد که هر کدام به طور جداگانه شامل عوامل تعیین کننده ای هستن و محاسبه قیمت وال مش کار آسانی نبوده و باید زیر نظر متخصصین انجام بشود. مصالح مورد استفاده در وال مش عبارتند از توری فایبرگلاس ، پلاستر ، نبشی و چسب اپوکسی که هر کدام به صورت جداگانه در قیمت ها تاثیر گذارند.
      برای بررسی بیشتر در مورد این موضوع به صفحه زیر سر بزنید
      https://www.wallmeshiran.com/blog/articles/wallmesh-price-and-cost/

  2. 1403/07/11 Mahla eslami پاسخ

    درود ، پروژه ای گرفتم میخواستم در مورد روش وال مش سوال کنم که ایا این سیستم ایمنی کامل در برابر زلزله و لرزش های ساختمانی را ایجاد میکند؟

    1. 1403/07/12 کارشناس وال مش ایران پاسخ

      عرض سلام و درود ، بله سیستم وال مش و تمام وال پست های نوین با مقاومت بالا در برابر نیروهای کششی در مقابل زلزله و سایر نیروهای وارده بر اجزای غیر سازه ای ساختمان، ایمنی و استحکام کامل دارند.

نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *