توری فایبرگلاس چسبنده چیست؟

توری فایبرگلاس چسبنده چیست؟

توری فایبرگلاس چسبنده از جدیدترین مصالح کاربردی در صنایع ساخت‌وساز به حساب می‌آید که از ترکیب الیاف شیشه با رزین پلیمری ساخته شده است. با توجه به نوع ساختار و ترکیباتی که در ساخت این محصول به کار رفته، ویژگی‌های برجسته‌ای مانند مقاومت بالا در برابر ضربه، عناصر شیمیایی، حرارت و نور خورشید دارد.
همچنین انعطاف‌پذیری بالا، وزن کم و قابلیت استفاده در کلیه مراحل ساخت‌وساز، آن را به یکی از برترین مصالح ساختمانی که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرد تبدیل کرده است. با توجه به انقلابی که این توری توانسته در پروژه‌های مختلف ساختمانی و تعمیراتی به وجود آورد، بر آن شدیم در این مقاله در خصوص مزایا و کاربردهای آن توضیحات مهمی را خدمتتان ارائه نماییم، پس با ما همراه باشید.

توری فایبرگلاس چسبنده یا نوار توری فایبرگلاس خودچسب چیست؟

مش فایبرگلاس چسبنده یا همان فایبرگلاس خودچسب نمونه‌ای از انواع مش‌های پرکاربرد فایبرگلاس در زمینه‌های مختلف صنعتی است که قابلیت چسبندگی بسیار بالایی دارد. این توری از الیاف شیشه ساخته شده و مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل فرسایشی، فشار، ضربه و عوامل محیطی از خود نشان می‌دهد.
خاصیت چسبندگی که فایبرگلاس خودچسب دارد، باعث می‌شود بتوان به راحتی از آن در پروژه‌هایی که نیاز به چسبندگی سطوح مختلف با یکدیگر دارند استفاده کرد. به نحوی که باعث افزایش مقاومت و یکپارچگی سطوح موررد نظر در برابر فشارها و نیروهای وارده شده می‌شود.
باید بدانید فایبرگلاس چسبنده کاربردهای بسیار زیادی در صنعت ساخت‌و‌ساز دارد که به عنوان یکی از بارزترین آنها می‌توان به ترمیم ترک‌ها و بافت‌های آسیب دیده ساختمان اشاره نمود. علاوه بر آن مقاومت در برابر حرارت، نوسانات آب‌وهوایی، انعطاف‌پذیری بالا، امکان استفاده بر روی سطوح مختلف منحنی و ناهموار، قابلیت استفاده در قسمت‌های مختلف ساختمان مانند سقف، دیوار، پله و غیره توری فایبرگلاس چسبنده را تبدیل به جایگزین مناسبی برای توری‌هاو مش‌های فلزی دیگر کرده است.

پوشش نوار و توری فایبرگلاس چسبنده چگونه است؟

عنصر اصلی تولید مش فایبرگلاس خود چسب، شیشه مذاب است که از طریق دستگاه‌های پیشرفته صنعتی به شکل نخ‌های باریکی در می‌آید. باید بدانید در فرایند ساخت این توری‌ها چشمه‌های مشخصی با ابعاد تعیین شده‌، به کمک نخ‌های باریک تولید می‌گردند که زمینه توری شکل، مش فایبرگلاس را ایجاد می‌کنند.
همچنین در عملیات تولید این توری‌ها از رزین‌های مخصوصی بر روی سطح آنها استفاده می‌شود که باعث افزایش مقاومت و ایجاد خواص مختلف مش‌های فایبرگلاس می‌شوند. علاوه بر آن هنگام تولید، محصول مورد نظر به کمک فرایند امولوسیون یا حل شوندگی، حالت چسبندگی پیدا کرده و در ابعاد و اندازه‌های مشخص برش می‌خورد.
به طور‌ کلی این مصالح جدید ساختمانی از دو قسمت توری فایبرگلاس و لایه چسبنده تشکیل شده‌اند. به‌طوری‌که در آن‌ها مش فایبرگلاس همان الیاف شیشه‌ای است که از سیلیسیم دی‌اکسید تشکیل شده و مقاومت در برابر ضربه، شرایط مختلف آب‌وهوایی و محیطی را در این محصول ایجاد می‌کند. در مقابل لایه چسبنده آن از رزین‌های اپوکسی، پلی‌اورتان یا پلی‌استر تشکیل شده‌ و قابلیت چسبندگی به سطوح مختلف را در این توری‌ به وجود می‌آورد.

مش فایبرگلاس چسبنده چه مزایایی دارد؟

به عنوان مهم‌ترین مزایا و ویژگی‌های توری چسبنده فایبرگلاس می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. قدرت چسبندگی بالا: قدرت چسبندگی در توری‌های فایبرگلاس بسیار بالا است به طوری‌که می‌توانند به راحتی به سطوحی مانند بتن، سنگ، چوب، فلز و غیره بچسبند. این ویژگی باعث می‌شود آنها در برابر تنش‌ها و نیروهای خارجی مقاومت بالایی از خود نشان دهند.
  2. مقاومت در برابر عوامل محیطی: یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های توری فایبرگلاس چسبنده، مقاومت آن در برابر عوامل محیطی مانند حرارت، رطوبت، نور آفتاب، اشعه ماورا بنفش خورشید و تغییرات آب‌وهوایی به حساب می‌آید. بنابراین به راحتی می‌توان آن را در فضای باز و در شرایط سخت محیطی استفاده کرد. علاوه بر آن این محصول از مقاومت بالایی در برابر نفوذ انواع قارچ‌ها، باکتری‌ها و حشرات مضر نیز برخوردار است و خاصیت عایق‌پذیری در برابر حرارت، رطوبت و جریان الکتریسیته را نیز دارد.
  3. انعطاف‌پذیری بالا: با توجه به ساختاری که مش‌های فایبرگلاس چسبنده دارند به راحتی به سطوح منحنی و ناهموار می‌چسبند. این مسئله اجازه می‌دهد بتوان از آنها در قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده کرد.
  4. قابلیت ضد آب بودن: یکی دیگر از مزیت‌های توری‌های فایبرگلاس چسبنده، مقاومت آنها در برابر رطوبت محسوب می‌شود. به طوری که اگر در برابر آب و رطوبت قرار بگیرند کیفیت چسبندگی آنها کاهش پیدا نمی‌کند.
  5. مقاومت در برابر ضربه: ساختار مشی که برای توری‌های فایبرگلاس در نظر گرفته شده باعث می‌شود، مقاومت بالای در برابر ضربه داشته باشند. بنابراین بهترین گزینه برای استفاده در محیط‌هایی هستند که نیاز به مقاومت بالا در برابر ضربه دارند.
  6. طول عمر بالا: طول عمر بالا، عدم نیاز به تعمیرات و نگهداری از دیگر مزیت‌های استفاده از این توری‌ها محسوب می‌شوند.
  7. سهولت در استفاده: توری‌های فایبرگلاس را بدون استفاده از ابزار خاصی به راحتی می‌توان در پروژه‌های مختلف استفاده کرد.

ویژگی متمایز توری فایبرگلاس خود چسب چیست؟

همانطور که اشاره کردیم توری‌های فایبرگلاس خودچسب مزیت‌های بسیار زیادی دارند. علاوه بر موارد گفته شده این توری‌ها از ویژگی‌های متمایزی نسبت به سایر مش‌های فایبرگلاس و توری‌های فلزی برخوردار هستند که به عنوان نمونه می‌توان به قابلیت خود چسبندگی بالای آنها اشاره نمود. این ویژگی باعث می‌شود توری فایبرگلاس چسبنده بدون نیاز به پیچ و مهره یا میخ در محل مورد نظر روی سطوح مختلف نصب شود.

کارایی نوار فایبرگلاس خود چسب در چه زمینه‌ای است؟

توری‌های فایبرگلاس خود چسب دارای ویژگی‌هایی هستند که باعث می‌شود از آنها در پروژه‌های مختلف ساختمانی استفاده‌های بهینه‌ای کرد. مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی، چسبندگی بالا، استحکام کششی مناسب، قابلیت استفاده به عنوان عایق حرارتی، رطوبتی و الکتریکی از جمله عوامل موثر در کاربردهای بالای این محصولات به حساب می‌آیند.
بر این اساس از مش‌های فایبرگلاس در ساختمان‌سازی بین مفاصل دیوارهای خشک، برای زیباسازی و اجرای منظم گوشه‌های تیز در پلان ساختمان، در قسمت‌های اتصال در و پنجره به دیوارها، پوشاندن درزها و غیره استفاده می‌کنند.

فرق عمده توری فایبرگلاس خود چسب با توری فایبرگلاس معمولی چیست؟

عمده‌ترین تفاوتی که بین فایبرگلاس چسبنده و توری‌های معمولی وجود دارد، خاصیت چسبندگی این محصولات است. این را بدانید برای این‌که بتوان توری‌های فایبرگلاس معمولی را در پروژه‌های مختلف ساختمانی به کار برد، حتما باید از یک چسب جداگانه روی سطح آنها استفاده کرد. اما این توری‌ها دارای قابلیت خود چسبندگی بوده و بدون استفاده از هیچ گونه ماده چسبنده‌ای، توانایی چسبیدن به سطوح مختلف مثل سنگ، سیمان، آجر، بتن و غیره را دارند.
لازم به ذکر است لایه چسبنده‌ای که روی سطح این توری‌ها قرار گرفته از مواد پلیمری تشکیل شده است. به همین دلیل دارای چسبندگی بسیار بالایی بوده و از این لحاظ نسبت به سایر توری‌های فایبرگلاس عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد. همچنین می‌توانند مقاومت و استحکام مصالح ساختمانی را نیز بهبود بخشند.

نوار توری فایبرگلاس چسبنده در کجا کاربرد دارد؟

مش‌های فایبرگلاس چسبنده کاربردهای بسیار متنوعی دارند اما به عنوان متداول‌ترین کاربردهای توری فایبرگلاس چسبنده می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • استفاده در گچکاری

مش‌های فایبرگلاس چسبنده می‌توانند به عنوان یک لایه تقویتی عمل کنند. بنابراین در گچ‌کاری ساختمان به ویژه دیوار و سقف باعث استحکام بیشتر آنها می‌شوند. همچنین باید بدانید که استفاده از این توری‌ها در گچ‌کاری ساختمان علاوه بر استحکام بخشیدن به آن، مانع از ترک خوردن و تغییر شکل دیوار در طول زمان خواهد شد.

  • استفاده برای ترمیم دیوار

با استفاده از این توری‌ها می‌توان ترک‌هایی که بر روی دیوار ایجاد شده را ترمیم کرد و آنها را استحکام بخشید. همچنین مش‌های فایبرگلاس چسبنده می‌توانند به عنوان یک لایه تقویتی مانع از ترک خوردگی مجدد دیوارها و تغییر شکل آنها شوند.

  • در سیمان کاری

این توری‌ها می‌توانند در سیمان‌کاری به سطوح مختلفی مانند بتن و آجر چسبیده و باعث استحکام بیشتر و جلوگیری از ترک‌خوردگی و تغییر شکل آنها شوند. همچنین به عنوان یک لایه مقاومتی می‌توانند از سیمان در برابر عوامل خارجی مانند ضربه محافظت کرده و باعث استحکام و دوام بیشتر سطوح سیمانی گردند.

  • استفاده به‌عنوان عایق رطوبتی

فایبرگلاس خودچسب دارای خاصیت ضد پوسیدگی بوده و در برابر رطوبت، مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می‌دهد. بنابراین می‌تواند به عنوان یک عایق رطوبتی در عایق‌سازی ساختمان روی سطوحی مثل دیوار، سقف، پشت‌بام، سیستم عایق‌سازی زیرزمین و حوضچه‌ها قرار ‌گیرد به طوری‌که از آنها در برابر آسیب‌های ناشی از رطوبت مانند پوسیدگی و قرار گرفتن در معرض قارچ‌ها و میکروارگانیسم‌ها محافظت می‌کند.

  • استفاده در کناف کاری

توری فایبرگلاس خودچسب به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، برخورداری از قدرت چسبندگی مناسب، مقاومت در برابر ترک خوردگی و تغییر شکل به عنوان یک عامل موثر در کناف‌کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • بالا بردن مقاومت مصالح ساختمانی

توری فایبرگلاس چسبنده مقاومت مناسبی در برابر تنش‌، کشش و عوامل محیطی دارد و از طرفی دارای قابلیت چسبندگی بسیار بالایی است. بنابراین با چسبیدن به مصالح ساختمانی مثل بتن، سنگ، چوب و غیره، می‌توان مقاومت و استحکام آنها را افزایش داده و باعث کارایی بیشتر آنها در فرایند ساخت‌وساز شود.

مزایای ترمیم ترک دیوار با توری فایبر گلاس خودچسب

استفاده از مش فایبرگلاس چسبنده برای ترمیم ترک دیوار مزایا و ویژگی‌های زیادی مانند موارد زیر دارد:

  • افزایش مقاومت دیوار

توری‌های فایبرگلاس خودچسب به دیوار چسبیده و باعث تقویت ترک‌های کوچک دیوار و استحکام بیشتر ساختار آن‌ها می‌شوند.

  • ممانعت از تکثیر ترک‌ها

این توری‌ها پس از چسبیدن به سطح دیوار با کمک ویژگی توزیع نیرو و تغییرات حرارتی، مانع ایجاد ترک‌های جدید، تکثیر و عمیق شدن ترک‌های قدیمی می‌شوند.

  • سرعت بخشیدن به عملیات ترمیم ساختمان

استفاده از توری‌های فایبرگلاس باعث می‌شود عملیات ترمیم ترک‌های دیوار با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود.

  • ایجاد زیبایی ظاهری

شکل ظاهری توری‌های فایبرگلاس باعث می‌شود پس از عملیات ترمیم ترک‌های ساختمان بتوان آن‌ها را متناسب با نوع دکوراسیون ساختمان رنگ آمیزی کرده و به شکل زیبایی درآورد.

  • مقاومت در عوامل محیطی

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از این توری‌ها در مقابل سایر محصولات، مقاومت بالای آنها در برابر عوامل محیطی به ویژه رطوبت محسوب می‌شود. همین مسئله باعث می‌شود در فرایند ترمیم دیوار و ترک‌های موجود در آن، نگرانی بابت نفوذ آب، تغییر شکل دیوار و ایجاد ظاهر نامناسب روی آن نداشته باشید.

تقویت انواع سنگ ساختمانی با توری فایبرگلاس خودچسب

بالا بردن مقاومت مصالح ساختمانی به ویژه سنگ‌های به کار رفته در نمای ساختمان، یکی دیگر از کاربردهای مهم توری فایبرگلاس چسبنده محسوب می‌شود. باید به این نکته توجه کنید که سنگ‌های ساختمانی با توجه به ظاهر زیبایی که دارند علاوه بر نمای ساختمان در قسمت‌های دیگر پروژه‌های ساختمانی نیز استفاده می‌شوند.
از طرفی هر چقدر که ابعاد سنگ‌های به کار رفته در پروژه‌های ساختمانی مثل نماکاری آن بزرگتر باشد، زیباتر به نظر می‌رسند. بنابراین همین مسئله منجر به ایجاد فشار اضافه به ساختار سنگ و کاهش دوام و استحکام آن خواهد شد.
در چنین شرایطی استفاده از مصالح ساختمانی که بتواند استحکام و دوام سنگ‌ها را افزایش دهد از اهمیت بالایی برخوردار است. بر این اساس در حال حاضر برای بالا بردن مقاومت سنگ‌ها و تقویت استحکام آنها، توری‌های فایبرگلاس چسبنده گزینه بسیار مناسبی به حساب می‌آیند.
در این حالت برای بالا بردن مقاومت سنگ‌ها در برابر رطوبت، حرارت، عوامل اسیدی، ضربه، فشار، لرزش و نهایتاً افزایش دوام و عمر آنها، توری‌های فایبرگلاس خودچسب را پشت سنگ‌های ساختمانی به کار می‌برند. البته باید به این نکته اشاره کنیم که این توری‌ها فقط برای سنگ‌های بزرگ به کار نمی‌روند، حتی می‌توان آنها را در سنگ‌های کوچک نیز برای افزایش مقاومت آنها استفاده کرد.

انواع توری فایبرگلاس چسبنده بر مبنای گرماژ و ابعاد چشمه مش

در حال حاضر برای دسته‌بندی توری‌های فایبرگلاس چسبنده از فاکتورهای مختلفی استفاده می‌کنند که یکی از مهم‌ترین آنها دسته‌بندی بر مبنای گرماژ و ابعاد چشمه مش به حساب می‌آید. در واقع در این دسته‌بندی گرماژ توری بر مبنای مواد فایبرگلاس به کار رفته در هر متر مربع محاسبه می‌شود و ابعاد چشمه به فاصله بین نخ‌های توری وابسته است. بر این اساس باید بدانید که توری‌های فایبرگلاس چسبنده به سه دسته زیر تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • دسته اول مربوط به توری‌هایی می‌شود که دارای گرماژ بالا و ابعاد چشمه مش بزرگی هستند. معمولاً این نوع از توری فایبرگلاس چسبنده برای تقویت ساختمان‌هایی که نیاز به استحکام و مقاومت بالا در برابر فشار و کشش دارند به کار می‌رود. بنابراین از آنها در پروژه‌های ساختمانی بزرگ یا تعمیرات وسیع ساختمان‌های قدیمی استفاده می‌کنند.
  • دسته دوم مربوط به توری‌های فایبرگلاس با گرماژ و ابعاد چشمه مش متوسط می‌شود. باید بدانید که این توری‌ها برای تقویت ساختمان‌هایی که نیاز به استحکام و مقاومت متوسط دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین معمولاً در ساختمان‌های متوسط و کوچک به کار می‌روند.
  • دسته سوم مربوط به توری‌های فایبرگلاس با گرماژ پایین و ابعاد چشمه مش کوچک هستند. توری‌هایی که چنین خاصیتی دارند معمولاً در ساختمان‌هایی که از استحکام و مقاومت کمی برخوردار هستند، به کار می‌روند. باید بدانید استفاده در پروژه‌های ساختمانی کوچک و مصارف خانگی مهم‌ترین موارد مصرف آنها به حساب می‌آید.

پیش از خرید توری فایبرگلاس خودچسب چه نکاتی را باید بدانیم؟

هنگام خرید توری‌های فایبرگلاس خودچسب باید پارامترهای مشخصی را در نظر بگیرید که در ادامه به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم.

  • نوع توری فایبرگلاس چسبنده

توری‌های فایبرگلاس خودچسب در انواع مختلف توری‌های معمولی، توری‌های سیلیکونی ضد آب و توری‌های ضد حریق تولید می‌شوند. بنابراین در هنگام خرید باید متناسب با نیاز خود و محل کاربرد از انواع مختلف آنها خریداری نمایید.

  • کیفیت توری فایبرگلاس چسبنده

باید بدانید که کیفیت توری و ساختار آن نقش مهمی در مقاومت آن در عملیات اجرای ایفا می‌کند. پس توجه به آن در هنگام خرید از اهمیت بالایی برخوردار است.

  • میزان چسبندگی توری فایبرگلاس چسبنده

میزان چسبندگی توری فایبرگلاس به سطوح مختلف باعث ماندگاری و مقاومت طولانی‌تر آن می‌شود. بنابراین باید در هنگام خرید به این فاکتور توجه ویژه‌ای نمایید.

  • مشخصات فنی توری فایبرگلاس چسبنده

توجه به مشخصات فنی توری فایبرگلاس چسبنده از قبیل ابعاد توری، اندازه چشمه، میزان گرماژ آن، مقاومت در برابر خوردگی، حرارت، عوامل محیطی، اشعه UV خورشید، مواد شیمیایی و برخورداری از قابلیت قطع و اتصال، از جمله مواردی هستند که در هنگام خرید باید لحاظ گردند.

  • قیمت توری

قیمت توری فایبرگلاس خودچسب، بودجه‌ای که برای خرید آن در نظر گرفته‌اید و تناسب قیمت با کیفیت محصول؛ فاکتورهای مهمی هستند که در هنگام خرید باید مورد توجه قرار بگیرند.

  • برند تولید کننده توری فایبرگلاس چسبنده

برند تولید کننده توری فایبرگلاس که تضمین‌کننده کیفیت و کارایی بالای آن به حساب می‌آید، از جمله مواردی است که باید در هنگام خرید به آن توجه نمود.

استعلام قیمت خرید توری فایبرگلاس چسبنده

عوامل و فاکتورهای مختلفی بر قیمت مش فایبرگلاس چسبنده تاثیرگذار هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به ابعاد چشمه توری و میزان گرماژ آن اشاره نمود. باید بدانید که هر چقدر ابعاد توری ریزتر باشد مقاومت و یکپارچگی آن بالاتر خواهد بود و قیمت آن نیز متناسب با آن بالاتر می‌رود. علاوه بر آن باید در نظر داشته باشید که بالا رفتن گرماژ و وزن محصول باعث می‌شود که الیاف بیشتری در ساخت آن به کار برود و همین مسئله به افزایش قیمت آن منتهی می‌شود.
فاکتور مهم دیگری که بر قیمت توری فایبر گلاس تاثیر دارد مقاومت کششی توری است. به طوری‌که هرچقدر که مقاومتی کششی توری بالاتر باشد از قیمت بیشتری نیز برخوردار است. علاوه بر آن کیفیت متریال به کار رفته در تولید محصول از فاکتورهای موثر بر تعیین قیمت آن به حساب می‌آید.
در نهایت باید به این نکته اشاره کنیم که تولید‌کننده توری یا فروشنده آن نیز نقش مهمی در این میان ایفا می‌کند. بنابراین با توجه به متغیر بودن قیمت این محصولات باید پیش از خرید، اقدام به استعلام قیمت توری فایبرگلاس چسبنده از کارشناسان فروش این توری‌ها نمایید.

توری فایبرگلاس خود چسب را از کجا بخریم؟

برای برآورد قیمت توری‌های فایبرگلاس خودچسب باید به پارامترهای کلیدی زیر توجه نمایید:

  • جنس الیاف استفاده شده در تولید
  • اندازه چشمه مش
  • ابعاد توری
  • ضخامت الیاف توری
  • نوع چسب به کار رفته در تولید آن
  • حجم سفارش
  • مرغوبیت کالا

به طور کلی باید بدانید علاوه بر فاکتورهایی که در خصوص قیمت توری‌ها اشاره نمودیم، مهم‌ترین نکته در تهیه این محصولات انتخاب یک فروشگاه معتبر برای خرید آنها به حساب می‌آید. فروشگاه در نظر گرفته شده، ضمن تضمین کیفیت و تامین کلیه پارامترهای مهم برای خرید این محصولات، باید بتواند شرایط ارسال و تولید سفارشی آنها را نیز برای متقاضیان و مشتریان فراهم آورد.
بر همین اساس می‌توانید با کارشناسان فروش شرکت وال ‌مش ایران که در تمامی ایام هفته آماده پاسخگوی به تمام سوالات شما در زمینه قیمت و شرایط خرید توری فایبرگلاس خودچسب هستند تماس بگیرید.

کلام پایانی

توری‌های مش فایبرگلاس خودچسب یکی از جدیدترین ابزارهای مورد استفاده در صنعت ساخت‌وساز به حساب می‌آیند. بنابراین با توجه به مزایا و ویژگی‌های بسیار زیادی که این محصول دارد، اکثر پیمانکاران و مجریان پروژه‌های ساختمانی تمایل به استفاده از آنها در عملیات اجرایی خود دارند. همچنین باید بدانید که به کار بردن این محصولات در ساخت‌وساز پروژه‌های مختلف، نه تنها باعث افزایش کیفیت و دوام سازه می‌شود بلکه باعث کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در وقت و انرژی نیز می‌گردد.

 

5/5 - (2 امتیاز)

پرسش و پاسخ

نظر خود را درج کنید..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *